Interkerkelijk gemengd koor
RIVER VOICES
Krimpen aan den IJssel
o.l.v. Everhard en Hidde Zwart

Nieuws
Naar wekelijks repeteren op de maandagavond

River Voices heeft eind juni 2018 besloten om na de zomerstop wekelijks te gaan repeteren en wel op de maandagavond. De afgelopen 15 jaar repeteerde het koor om de veertien dagen op zaterdagochtend. Om de veertien dagen repeteren is toch te weinig om nieuw repertoire goed in te studeren. Bovendien blijkt de zaterdagochtend voor mogelijk nieuwe leden een ongunstig tijd te zijn.
Als overgang blijven tot aan de Kerst de zaterdagochtenden gehandhaafd. In de weken daartussen komen er op de maandagavond repetities bij. De bedoeling is om na de Kerst alleen op de maandagavonden voor de repetities bijeen te komen.
Op maandagavond is Hidde Zwart de dirigent, op zaterdagochtend Everhard Zwart.
Weer repeteren na de zomerstop

River Voices pakt de draad op en begint zaterdag 26 augustus weer met de repetities. Bij IJssel en Lekstreek staat dat op de website: http://krimpen.ijsselenlekstreek.nl/nieuws/algemeen/225148/-river-voices-start-met-repeteren-
Drie Krimper Koren

River Voices treedt regelmatig op samen met het mannenkoor De IJsselzangers en het kinderkoor De Regenboog. Al jaren bij Kerstzang aan de IJssel maar ook bijvoorbeeld bij het Krimpenfestival. De drie koren staan dan opgesteld als één koor. De combinatie van de koren heeft de naam 'Drie Krimper Koren' gekregen.
Start 2017

Op de eerste zaterdag van nieuwe jaar 2017 was River Voices weer bijeen voor de repetitie. Helaas was de opkomst gering als gevolg van de weersomstandigheden: code oranje, vanwege gladheid en sneeuwval. Er is daardoor niet veel gezongen maar wel gezellig met een kopje koffie in een ontspannen sfeer gesproken over het koor. Er is met een goed gevoel teruggekeken op Kerstzang voor Rwanda van vrijdagavond 23 december. Het kerstconcert dat deze keer ook een benefietconcert was voor een project in Rwanda. Er waren veel bezoekers en de collecteopbrengst voor het doel was aan het eind van de avond boven verwachting, € 1717,40.
River Voices stond bij de Kerstzang in één koor met het mannenkoor De IJsselzangers en had enkele gastzangers uit Werkhoven. Het kinderkoor De Regenboog  zong de sterren van de hemel en er werd genoten van de prachtige stem van de soliste, de sopraan Marjolein Kolkert. De begeleiding van de avond op piano en orgel was door Arie de Korte en Arjen Uitbeijerse. Het was een heel mooie avond!

Tweede dirigent

Vanaf septenber 2016 is Hidde Zwart de tweede dirigent van het koor River Voices, naast zijn vader Everhard. De beide dirigenten wisselen elkaar bij de repetities af.